xyz12.jpg

Hvis du følger denne side, er det sikkert fordi, at du elsker at være ét med naturen. Det er fedt at opholde sig i det fri, og lidt frisk luft kan gøre underværker for ens mentale og fysiske velvære. Som trekker er der mange ting, man skal være opmærksom på. For det første skal man have en vis fornemmelse for ansvar, så man ikke risikerer at fare vild eller udsætte sig selv og andre for fare. Derudover er godt udstyr helt ideelt. Energiniveau og motivation i løbet af en trekking-tur spiller dog også en stor rolle. Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand og spise næringsrige og opfriskende snacks. På den måde er det oplagt at have lidt frugt – især en lækker blomme – med i rygsækken.

blomme

Snacks på vejen

Det er som sagt uhyre vigtigt at holde sig frisk under en trekking-tur. Næringsrig mad og opkvikkende snacks kan være en livredder på lange eller udmattende trekking-udflugter, og det er vigtigt at passe på og pleje sin krop. Ellers kan man risikere at miste sin koncentrationsevne, rationalitet og risikoberedskab, hvilket kan være farligt, når man for eksempel befinder sig i ujævnt eller stejlt terræn. Samtidig kan snacks på vejen være et dejligt afbræk fra ens tur, så man på den måde kan lægge pauser ind og muligvis hyggesnakke lidt med de andre trekkere. Det er en rigtig god idé at medbringe frugt på sin trekkingtur, idet frugt indeholder vitaminer, frugtsukker og antioxidanter. Det er en god kickstarter, når man føler, at man er ved at gå sukkerkold. Samtidig fylder frugt ikke meget i bagagen og smager fantastisk. 

rygsæk

Friske blommer

Du kan med fordel medbringe lækre blommer på din næste trekking-tur. Blommer er meget sunde frugter, som især indeholder en stor andel af vitamin C, samt forskellige mineraler og sygdomsforebyggende antioxidanter. Frugten er nærmest indbegrebet på den danske sommer, og der vokser lækre blommetræer i mange haver. Hvis du vil tage det ekstra skridt i at komme tættere på naturen og blive mere selvforsynende, kan også du få glæde af friske blomme-frugter ved at plante dit eget blommetræ i baghaven. Blommetræer er rimelig nemme og taknemmelige træer, der blot skal få nok sol og stå i læ. De mange forskellige sorter af blommetræer har hver deres lækre smag, og de kan hver især blive omkring 10-15 meter høje. Måske det er på tide, at du begynder et nyt haveprojekt, så du kan få endnu mere natur ind i din hverdag og har friske blommer klar til din næste trekking-tur.