xyz12.jpg

Er der noget du brænder for og som du bruger en hel masse tid på? Hvad end det er jagt, trekking, bagning, løb eller noget femte, så kan det være rigtig givende at dele dine interesser. 

Hvis du er træt af at ingen rigtigt reagerer på dine opslag på Facebook, men gerne vil prøve kræfter med et nyt medie, så kan det være en blog er lige noget for dig. Hvis der er et emne, som du ved rigtig meget om og ikke kan lade være med at bruge tid på – hvorfor så ikke se, om det kan være mere end bare en hobby? 

Lav en blog

Lav en blog

Hvis du gerne vil i gang med at lave en blog, så er der en masse ting, du kan overveje. Er det vigtigt for dig at bloggen får god trafik? Eller skal bloggen bare læses af venner og familie? Hvis du ønsker, at dine opslag rækker længere end bare de nærmeste, så er der rigtig mange tips til, hvordan man kan øge sin rækkevidde og få flere besøgende på sit site. 

Det er blandt andet rigtigt vigtigt at optimere din blog til Google, så du kan ligge højt i søgeresultaterne. Her gælder det om at have godt content og fokus på SEO. 

En anden vigtig ting er også at gøre dit website mobilvenligt. Flere og flere tjekker nemlig internettet på mobilen frem for på computeren, så derfor skal det også være nemt at læse dine opslag på telefonen. 

Hvis du ikke er helt sikker på, hvor du skal starte, kan du hente rigtig meget nyttig viden ved at klikke her. Hvis du allerede har en blog, finder du også god inspiration. 

Tag billeder

Skriv noter og tag billeder

Vil du gerne køre en effektiv blog og blive ved med det? Så gælder det selvfølgelig om at være sikker på, at dét du skriver om er noget du synes er virkelig interessant og som andre også deler glæden ved. Vær derfor sikker på, at du vælger det rigtige tema for din blog, før du går i gang. 

Når du så endelig er ude og opleve de ting, som du godt kunne tænke dig at dele, er det vigtigt at tage billeder og skrive noter til blogindlægget, så du har noget at tage fat på, når opslaget skal skrives. 

Især billeder kan være med til at gøre din blog mere levende og fængende. På den måde kan din blog også komme til at fungere som din egen digitale scrapbog. 

Selvom det selvfølgelig er vigtigt, at dit content er relevant for andre, så gælder det virkelig også om at nære stor kærlighed til det, man skriver om. Så mærk godt efter, når du sætter dig ned for at skrive om du har passionen til at blive blogger, så du på sigt kan tjene penge på din hobby ved at blogge.