xyz12.jpg

Der findes intet bedre end at jage. Om det er efter dådyr eller fisk, det er lige meget. Den belønnende følelse man får bagefter, når det virkelig føles som om, man har udrettet noget stort, der er intet der slår den. Og dog, man kan også få for meget. Lige meget hvor meget man elsker noget, kan man altid få for meget af det og så kan man have brug for en ferie, eller i hvert fald en mindre pause. Denne pause kunne man bruge i Kreta.

Kreta – den selvstændige seværdighed

Kreta er Grækenlands største ø, men beboerne ser gerne sig selv som selvstændige. Derfor vil man opdage, at det vil føles anderledes at være på ferie i Kreta i forhold til resten af Grækenland, hvis man nogensinde har været der. Nogle vil også mene, at det er lidt snyd at sige at man har været i Grækenland, hvis man kun har været i Kreta. De er begge to dejlige destinationer, men de er også forskellige.

ferie

Størrelse er i dette tilfælde ikke lig gørelsen. Kreta i sig selv er ikke fantastisk stor, men det betyder ikke, at der ikke er mange oplevelser i vente, hvis man vælger det som en destinations ende. Afhængig af hvor lang tid du vælger at blive, vil du have nok at se.

Der er i hvert faldt ti forskellige seværdigheder, som alle bør se før de dør. Ikke nok med det, så skal man også vælge, hvor man gerne vil overnatte og bo i den tid man er der. Der bliver anbefalet de populære 4 byer: Chania, Heraklion, Rethymnon og Sitia. Og når nu man er der, bør man også give sig selv lov til at smage på den lækre mad, som bliver serveret derover. Her er man dog tættere på græske traditioner, men det er stadig værd at opleve, også selv om man allerede har prøvet det andre steder i Grækenland.

rejselysten

Når det kommer til prisen

Prisen kan være det, som stopper mange mennesker i at komme afsted. Men det burde det ikke være. Især ikke når man i dag har så mange muligheder for at låne penge. Man kan nemlig tage et simpelt sms-lån, som er et af branchens mindst besværlige og hurtigste til at tilbagemelde.