xyz12.jpg

Det er vigtigt, at du har det rette hundeudstyr, når du er ude at rejse. Det sikrer, at hunden har det komfortabelt, selvom du ikke er derhjemme.

Der er mange, der er så heldige, at de kan få deres hund passet, når de er ude at rejse. Hvis du er en af dem, skal du selvfølgelig have det rette udstyr, mens du er væk. Vi vil guide dig igennem, hvilke ting du bør overveje at købe, mens du er væk, og hvilke rejseselskaber du skal kigge på.

Det rette hundeudstyr

Det er en dejlig følelse for hunden, at den ikke skal være alene hjemme i flere uger. Hvis der er en, der kommer og passer på den, bliver alting meget bedre. Det er vigtigt, at den har et ekstra godt sted at sove, mens du er væk. Det vil sige, at den skal have en god hundekurv at kunne sove i. Særligt når du er væk er det ikke rart, at den sover et sted, hvor det føles ukomfortabelt. Den har i endnu højere grad end vanligt brug for, at den kan sove et sted, hvor den føler sig godt tilpas og føler sig tryg. En hundekurv er et afgørende tilbehør, mens du er væk, fordi så får hunden fornemmelesen af, at den har et sted, den kan kalde sit, hvor den kan sove. Du kan få hundekurve i et utal af forskellige modeller. Den skal selvfølgelig have en kurv at sove i, som er god i størrelsen.

hund

Hundelegetøj

Det giver sig selv, at mens du er væk, skal hunden have godt legetøj at lege med. Det gør, at den har noget at slå tiden lidt ihjel med. Hvis den søde hundepasser er glad for at lege med hunde, går tiden endnu stærkere for de kære hunde. Det at hundene kan have det sjovt gør, at de kan nyde deres eget selskab eller det selskab, der akkompagnerer dem. De fleste har sikkert hørt om apport-legen, som er en legeklassiker. Det handler om, at du kaster et stykke legetøj væk, som hunden skal hente og aflevere tilbage til kasteren. Det er en god ide at gøre brug af legen med hundepasseren, fordi det sikrer, at der skabes kemi og et bånd mellem hundepasseren og hunden. Sådan helt grundlæggende er der ingen grund til, at du går ned på legetøj. Legetøjet kan underholde både din hund og dig som ejer i flere timer.

Opbevaring af hundemad

Mens du er væk, og din hund bliver passet, skal du selvfølgelig sørge for, at den får noget lækker mad. Det meste hundefoder kommer typisk i store poser. Det kan også være noget, du har stående i den enkelte pose.

Der er masser af hundefoder, som kan udvikle på din hunds motorik, hvis du har en hvalp. Det kan eksempelvis være i form af hundesnacks.

Klik her, hvis du vil vide mere om de mange muligheder for hundeudstyr.

hundehvalp

De bedste rejseselskaber

For at sikre en god tur er det vigtigt, du har lavet en vis mængde research. Der er nemlig mange muligheder, når du skal ud at rejse, og hunden skal passes af en ven.

Du kan finde en masse informationer om, hvilke rejseselskaber der er, og hvad du skal være opmærksom på. Klik her, hvis du vil vide, hvilket rejseselskab, du bør vælge.