xyz12.jpg

Elsker du jagt, fiskeri, trekking eller måske dem alle tre? Hvorfor så ikke dele dine hobbyer med verden, så andre kan høre om de erfaringer, du har gjort dig? Her får du et par forslag til, hvordan du kan gøre netop dette.

Lav din egen hjemmeside eller blog

Hvis du har lyst til at dele dine erfaringer og historier, er en måde du kan vælge at gøre det, ved at lave din egen hjemmeside eller blog. Så kan du dele dine erfaringer derinde, så andre med samme hobby kan læse om dem.

Det kræver naturligvis, at du kan finde ud af at opsætte en hjemmeside, men hvis ikke du kan, er der heldigvis hjælp at hente. Internettet er fyldt med interessante hjemmesider, og du kan prøve at finde en hjemmeside, der kan hjælpe dig med din hjemmeside og dens design.

studerende ved computer

Skriv en bog

Du kan også skrive en bog om den eller de hobbyer, du elsker. Så kan du skrive om en masse forskellige emner, du finder interessante, og som du tror vil gavne andre mennesker, der deler dine interesser. Det er naturligvis tidskrævende at skrive en bog, og det er heller ikke sikkert, der er et forlag, som er villig til at udgive den. Hvis det er tilfældet, kan du altid undersøge mulighederne for at selvudgive.

Hvis du gerne vil skrive en bog om din hobby, kan det være en god idé at overveje, hvad bogen specifikt skal handle om, og hvordan den kan give læseren værdi. Måske du har nogle tips og tricks, som andre kan have gavn af, eller måske du er interesseret i at lave en introduktionsbog, for folk der ikke kender så meget til hobbyen endnu.

skriv en bog

Hvis ikke du synes faglitteratur er spændende at skrive, er en alternativ tilgang, at du kan skrive en skønlitterær bog, men hvor din hobby indgår, som en væsentlig del af plottet. Det kan være, du elsker at gå på jagt, og du derfor skriver en roman, hvor hovedpersonen også har den interesse. Det kan være, han skal på jagt i bogen, og det meste af historien på en eller anden måde handler om den hobby. Hvis du gerne vil skrive skønlitteratur, kan det være en god idé at læse noget om, hvordan man skriver en god historie. Det kan du f.eks. gøre på nettet eller ved at finde en bog om det.