xyz12.jpg

Vi elsker jagt og fiskeri. Spændingen og de store naturoplevelser som naturligt følger med, er stærkt vanedannende og derfor bliver vi ved. Det der sus i maven, som nærmest ikke kan beskrives efter et pletskud eller den rigtigt fisk på krogen. Når vi er afsted, så er det altid en god ide at gøre det velforberedt. En ting, som altid er en god ide at have i bilen, er plastkasser. Man ved aldrig rigtig helt, hvad man får med hjem, men god opbevaring af dagens fangst, er altid en virkelig god ide. Dels skåner vi indersiden af bilen og dels holder vi vores bytte fri for eventuelt skidt.

Hygiejnisk korrekte plastkasser

Det handler om forståelse for hygiejne og god opbevaring. Smid byttet i bagagerummet og sørg samtidig for at komme godt hjem igen, uden blod og skidt ud over det hele. Med gode plastkasser, så er vi sikre på at undgå hele hyret med at rengøre og holde vores bytte i ordentlig stand.

plastkasser

Plastkasser til flere formål

Der findes et væld af forskellige løsninger og gode plastkasser. Det er ikke kun til opbevaring af byttet eller fangsten, at plastkasser er nyttige. Våde støvler og sko, beskidt tøj og redskaber er godt opbevaret i plastkasser. Det er nemt at komme hjem med sit udstyr, når det bare handler om at trække et par kasser ud af bilen og sortere i det. Der går alt for mange timer på oprydning, når vi bare smækker alt vores grej og tøj ind i bilen efter en endt tur. Brug i stedet kasserne til at sortere og klargøre til næste tur allerede hjemme fra. På den måde kan man bare smide kasserne i bilen og tage på nye oplevelser uden at skulle bruge oceaner af tid på at klargøre udstyr inden afgang.

plastkasser

En enkel løsning på opbevaring

De fleste af os kender det sikkert. Vores udstyr er forvist til garagen eller værkstedet. Er grejet smidt i skammekrogen af konen, så kan vi da i det mindste investere i noget ordentlig opbevaring, så det ligger uden chance for at blive ødelagt. Ved at sortere vores grej i plastkasser og bruge dem aktivt til og fra vores ture, kan vi spare en masse tid og penge på unødvendige løsninger, rengøring og trælse timer brugt, som i stedet kan gå til de store naturoplevelser. De enkle løsninger er tit de bedste og dem, hvor vi i sidste ende kommer til at frigive mest mulig tid, til det, som virkelig tæller.

Smid det i kassen

Opsummerende kan man altså sige, at en relativ simpel løsning, som opbevaring i plastkasser, kan være med til at forbedre og forenkle vores oplevelser i naturen. Både på vej derud, på vej hjem eller mens vi venter på næste eventyr. Ved at investere i nogle gode solide plastkasser kan vi komme direkte frem til det som virkelig tæller – de store naturoplevelser og det der ubeskrivelige sus i maven, som de færreste forstår, hvis ikke de har prøvet det selv.