xyz12.jpg

Skal du ud i den dejlige natur i et par dage, måske på trekking eller for at fiske? Så har du selvfølgelig planer om at nyde naturen. Men det betyder jo ikke, at du ikke kan tage noget teknologi med dig for at gøre oplevelsen endnu mere unik. Nedenfor får du nogle forslag til, hvordan du kan blande noget teknologi ind i din tur ud i naturen.

Nyd en god film eller serie

Forestil dig, at du ligger i teltet om aftenen med en varm kop te og ser en god film eller fortsætter, hvor du slap med det næste afsnit af Boardwalk Empire. Selvfølgelig er det rart at nyde naturen, som den er, men det betyder ikke, at der er noget galt i at nyde en god film eller serie ude i naturen en gang i mellem.

Hvis du kan få internetforbindelse, kan du streame ude i naturen. Her er det værd at påpege, at hvis du har planer om at bruge forbindelsen fra din smartphone, så er det en god idé at undersøge, om du har et abonnement med fri data. Alternativt, hvis ikke du har mulighed for at komme på internettet eller ikke har lyst til at betale for det, kan du i stedet tage en DVD med, samt en bærbar computer, der kan afspille den.

arbejde i det fri

Musik

Du kan også sætte noget stemningsmusik på. Igen er streaming en mulighed, men man skal heller ikke glemme den gode gamle CD-afspiller, hvis det ikke er til at få forbindelse til nettet. Det gode ved musik er, at det kan køre i baggrunden, imens du laver andre ting. F.eks. kan du sætte telt op eller forberede maden, imens du nyder lyden af din yndlingsmusik i baggrunden. Du kan endda have musikken med dig, imens du går og nyder den flotte natur. Her er CD-afspilleren måske ikke det mest oplagte valg, men du kan f.eks. høre musikken gennem en lille højtaler eller et par høretelefoner, der er koblet til telefonen.

Glem ikke at nyde naturen

Om du er på jagt, ude at fiske eller på trekking, så er det en oplagt mulighed for at nyde freden og roen ude i naturen. Så selvom, der ikke er noget galt i at se en god film eller høre noget musik, skal du ikke glemme alle de dejlige oplevelser, du kan få, når teknologien er lagt til side. Men du kan overveje, om du synes, den skal være gemt helt væk, eller om det er okay, at telefon, tablet eller computer bliver fundet frem en gang imellem. Hvis du er ude i naturen med venner eller familie, kan det også være en god idé at spørge, om de er okay med, at du eksempelvis sætter noget musik på.

naturen