xyz12.jpg

Det er de færreste mennesker der kan stå for malteserhundes charmerende ydre. Den lille hvide, glade hund er en race, som går lige i hjertet på langt de fleste hundeglade mennesker. Derfor er det også en populær race, som der er mange der gerne vil eje. Hvis du er en af dem, der overvejer at anskaffe sig en malteser, så kan du med fordel læsere mere her.

I denne korte artikel vil du kunne læse mere om malteserens temperament, hvordan den skal plejes, hvilket motionsniveau den har og mere. På den måde kan du gå oplyst ind i det når du starter processen med at adoptere en malteser. Du kan også læsere endnu mere på https://malteserhund.dk/.

Malteserens temperament

Malteseren er som udgangspunkt en god familiehund. Den har et roligt temperament, men er stadig livlig. Det betyder, at den godt kan lide og leje, men også kan ligge roligt om aftenen, når familien slapper af. Dog kan den, som mange andre hunderacer, godt blive irriteret og stresset af larmende børn. Derfor er malteseren den perfekte hund, hvis man har lidt større børn, som er kommet over det mere larmende stadie af et barns udvikling. Malteseren er derudover både opmærksom og nysgerrig.

Dette betyder generelt, at det ikke er en lydløs hund. Den kan godt finde på at gø, hvis der sker noget ud over det sædvanlige eller som den ikke er vant til, men det bliver aldrig til mere en gøen. Du skal ikke være bange fora t din malteser angriber dine gæster eller lignende.

Lydig og god hjemmehund

Malteseren er en god og lydig hund. Den er meget egnet til at være alene hjemme og trives også godt som indehund. Man kan derfor med god samvittighed lade den være alene hjemme når man tager på arbejde eller lignende. Malteseren er en relativt lille hund, hvilket også betyder, at dens aktivitetsniveau er relativt lavt. Du kan sagtens nøjes med at gå en tur med den en gang om dagen og stadig holde den sund og rask.

Med alt dette sagt, så er malteseren den perfekte begynder hund til dig som ikke har haft hund før.